Unboxing – Plantronics Voyager 4210


Featured Video Play Icon

Vandaag zoomen we in op de Plantronics Voyager 4210. Een eenvoudige draadloze mono-headset met prima kwaliteiten. De doos is compact en stevig en we laten je in deze video graag zien wat je allemaal kan verwachten als je kiest voor deze headset.

In de doos vind je uiteraard de headset zelf, maar ook een USB-laadkabel, een USB-bluetooth dongle om de headset te verbinden met je pc of laptop en een opbergtas om je headset veilig en stofvrij op te bergen als je onderweg bent of de headset even niet gebruikt.

Headset met een eenvoudige bediening

Op de oorschelp vind je knoppen om je gesprekken eenvoudig te bedienen. Druk bijvoorbeeld in het midden om gesprekken aan te nemen of te beëindigen of verander het volume door de boven- of onderkant van de oorschelp in te drukken. Op de achterkant zit ook een grote rode knop waarmee je de microfoon snel kunt muten.

Voyager 4210: One size fits all

De Voyager 4210 is echt een headset die iedereen kan gebruiken. De zachte hoofdband en de flexibele microfoonarm zijn namelijk eenvoudig in te stellen voor elke gebruiker. Opladen doe je met de meegeleverde USB-A oplaadkabel, let op: bij deze headset zit dus geen bureaulader of bureauhouder.

Ook beschikbaar met twee oorschelpen

De Plantronics Voyager 4210 is onderdeel van de 4200-serie. Wil je deze headset bestellen met twee oorschelpen? Kies dan voor de Voyager 4220. Dezelfde headset alleen dan in een duo-uitvoering.

Belangrijkste kenmerken van deze headset

  • Flexibele connectiviteit: geschikt voor pc, laptop, smartphone, tablet en bureautelefoons met USB-poort
  • Eenvoudige en praktische bedieningselementen op de headset: oproepbeheer, accepteren, beëindigen en dempen, muziek afspelen, pauzeren en het volume aanpassen.
  • Bluetooth 4.1-technologie met bereik tot 30 meter en verbazingwekkende levensduur van de batterij: tot 12 uur gesprekstijd en 15 uur luistermuziek.

Wil je meer weten over deze of een andere headset? Vraag het ons gerust. Wij geven je graag advies over de beste headset voor jouw situatie. Bekijk ook onze andere vlogs.