Unboxing – Jabra Evolve 40 MS Stereo


Featured Video Play Icon

Vandaag zoomen we in op de Jabra Evolve 40 MS Stereo. Deze headset is toch wel uniek in zijn soort. Dat begint al met de verpakking. De headset is namelijk niet verpakt in een kartonnen doos, maar in een plastic seal bag. Bij de headset krijg je trouwens standaard een reisetui, zodat deze onderweg geen beschadigingen oploopt.

Pak je de headset uit, dan vallen de mooie rode details al snel op. Dit zorgt ervoor dat het ook een aantrekkelijk model is om naar te kijken. Ander voordeel is dat je de headset zowel via USB als via de 3,5mm poort met je computer of smartphone kan verbinden. Zo kies je dus zelf de aansluitmogelijkheid die het beste bij jouw situatie past. Let er wel op dat de handige afstandsbediening alleen is te gebruiken als je de headset aansluit via USB.

Jabra Evolve 40 MS met handige afstandsbediening

Doordat de afstandsbediening op je bureau ligt en niet in de kabel is verwerkt, heb je altijd snel toegang tot de beschikbare functies. Zo kun je het volume eenvoudig harder en zachter zetten en gesprekken aannemen, beëindigen én muten in een handomdraai. Wel zo gemakkelijk als je dagelijks veel gesprekken voert!

Mooie afwerking met prettig draagcomfort

Ook de afwerking van de Jabra Evolve 40 MS is van een goed niveau. De zachte oorkussens en de zachte hoofdband zorgen voor een prettig draagcomfort. Daarnaast zijn de speakers en de microfoon een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de meeste headsets die je bijvoorbeeld bij je telefoon krijgt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de specifieke eigenschappen van deze headset? Kijk dan even op de productpagina op TelecomHunter.nl. Wil je graag een persoonlijk advies over deze of een andere headset? Neem dan contact op met Nils via info@telecomhunter.nl of via het contactformulier op onze website.