Review – Poly Sync 20 speakerphone


Featured Video Play Icon

De Sync 20 is de nieuwste speakerphone van Poly. De Sync 20 is onderdeel van de nieuwe Sync-familie waar ook de Sync 40 en Sync 60 toe behoren. Dit kleinste familielid is speciaal ontwikkeld voor thuis, onderweg en kleine vergaderruimtes. Qua geluidsbeleving is het trouwens een grote jongen. Zowel in de hoge als lage regionen heeft de Sync 20 een uitstekende natuurlijke weergave van geluid. Wij zijn onder de indruk van de prestaties!

Het aansluiten van de Sync 20 is eenvoudig. Gebruik de geïntegreerde USB-kabel of koppel hem snel via bluetooth. Eenmaal aangesloten kan je gelijk beginnen met bellen en met het luisteren naar muziek. Het design doet trouwens erg denken aan de Poly Studio X-series. Het materiaal en de afwerking zijn erg vergelijkbaar en daardoor ontstaat er een herkenbare uitstraling.

Uitgebreide productdemonstratie van de Poly Sync 20

In de video demonstreert Nils drie dingen:

  1. Koppelen van de Poly Sync 20 aan je smartphone
  2. Het voeren van een gesprek en hoe dat klinkt
  3. Luisteren naar muziek met de Poly Sync 20

Kort samengevat is de conclusie dat het gebruiksgemak hoog is en de geluidskwaliteit zo mogelijk nog hoger.

Handige functies voor thuis en onderweg

De laatste twee functies waar wij blij van worden bij dit product is de USB-A poort waarmee je altijd en overal je smartphone kunt laden. De andere is de mogelijkheid om de functie van één toets zelf in te stellen via de Poly software op je computer. Handig, want niet iedereen heeft dezelfde wensen.

Poly Sync 20 specificaties

  • Bedraad verbinden met je computer via USB
  • Draadloos verbinden met je laptop of smartphone via Bluetooth v5.1
  • Ideaal voor thuis, onderweg en op kantoor
  • Altijd helder hoorbaar dankzij echo- en ruisonderdrukking
  • Stof en waterdicht (IP64 certificering)
  • Geschikt voor onder andere Microsoft Teams en Zoom
  • Smartphone opladen via ingebouwde USB-A poort

Meer info en bestellen via TelecomHunter.nl.