Unboxing review – Jabra Speak 510 MS


Featured Video Play Icon

Net als de Poly Sync 20 is de Jabra Speak 510 MS een handige uitbreiding voor je laptop én smartphone. Je sluit hem namelijk eenvoudig aan via USB en bluetooth en hij kan tegelijk verbonden zijn met twee apparaten. Handig als je zowel de gesprekken via je telefoon als via je computer via één apparaat wilt beantwoorden.

Maar behalve gesprekken voeren, kan je hem natuurlijk ook gebruiken om naar je favoriete playlist op Spotify te luisteren. Verwacht hierbij overigens geen high-end audio, maar het is zeker een verbetering ten opzichte van de meeste geïntegreerde speakers in laptops en monitoren. De inhoud van de doos is eenvoudig. Wat documentatie, een opbergtasje en uiteraard de Speak 510 zelf. De eenvoud van de inhoud, komt overeen met de eenvoud in gebruik.

Sluit de Jabra Speak 510 aan via USB en bluetooth

Als je de Speak 510 gebruikt via de USB-kabel, is het werkelijk plug en play. Zodra de kabel is aangesloten, herkent je computer hem meteen en neemt de speakerphone automatisch de functie van de microfoon en speakers over van je laptop. Start bijvoorbeeld Microsoft Teams en je eerste gesprek kan beginnen. Gebruik je liever bluetooth? Ook dat is eenvoudig. Druk een paar seconden op de bluetooth-knop en de Speak 510 is zichtbaar in de lijst met beschikbare apparaten. Klik hem aan en de speakerphone is verbonden.

Eenvoudige bediening

Dankzij het slimme ontwerp is de Jabra Speak 510 erg gebruiksvriendelijk. De toetsen bovenop het apparaat spreken voor zich. Gebruik de plus- en mintoets om het volume te regelen, de hoorntjes om gesprekken aan te nemen of te weigeren en de doorstreepte microfoon om het geluid van de microfoon te dempen. Dankzij de handige LED-lampjes rondom de speaker, krijg je ook directe feedback van je acties. Zo zie je bijvoorbeeld ook hoe hard het volume staat en hoe vol de batterij nog is.

Wil je nou meer weten over dit product? Neem dan even contact met ons op. Direct bestellen? Dat kan via: https://telecomhunter.nl/jabra-speaktm-510-ms.html

 

SKU 7510-109    |    EAN/UPC 5706991014839