Unboxing – Logitech MeetUp


Featured Video Play Icon

Vandaag duiken we in de wereld van slim samenwerken. De Logitech MeetUp is zo’n alleskunner die prima past op kantoren en in klaslokalen. In deze alles-in-één oplossing zijn namelijk een 4K-camera, speakers én microfoons verwerkt. Zo maak je samenwerken met één USB-kabel veel gemakkelijker. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Lees snel verder of kijk de video.

Bij het uitpakken valt meteen op dat de Logitech MeetUp stevig is verpakt. Verder vind je in de verpakking alles wat je nodig hebt om snel aan de slag te gaan. Van stroomkabel met stekkers voor de EU én UK, een USB-aansluitkabel, een wallmount kit en een handige afstandsbediening. Uiteraard aangevuld met de Logitech MeetUp zelf.

Handige afstandsbediening

Zelf zijn wij heel enthousiast over de handige afstandsbediening. Dankzij de afstandsbediening van deze videobar verander je namelijk eenvoudig de kijkhoek van de camera, wijzig je het volume en heb je maximale controle over je gesprek. Met één druk op de knop neem je namelijk gesprekken aan om ze met hetzelfde gemak te beëindigen.

Andere alles-in-één vergaderoplossingen

De Poly Studio X50 is een alternatieve alles-in-één oplossing. Voordeel bij deze oplossing is dat je hierbij helemaal geen kabels nodig hebt om je vergadering te starten. Deze videobar heeft namelijk een eigen besturingssysteem waar alleen Teams of Zoom op staat. In eerdere video’s pakten we deze uit en reviewden we dit product.

Logitech MeetUp specificaties

  • Cameraresolutie maximaal 4K – let op: hiervoor heb je een USB 3.0 kabel én aansluiting nodig
  • Plug en play dankzij USB
  • Gezichtsveld van 120 graden en uitbreidbaar tot 170 graden
  • 5x digitale zoom
  • Inclusief afstandsbediening
  • Geschikt voor alle bekende vergaderplatformen
  • Microfoonbereik van 2,4 meter, dit is via een los te verkrijgen externe microfoon uitbreidbaar

Wil je nou meer weten over deze handige oplossing voor vergaderen en digitale klaslokalen? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op.