Review Poly Voyager Focus 2


Featured Video Play Icon

Een tijdje terug schreven we al een blog over onze eerste indruk van de Poly Voyager Focus 2. Vandaag konden we hem aan onze eerste testen onderwerpen. We keken hierbij naar het design, de mogelijkheden in de Poly Lens app en de werking van Poly Acoustic Fence.

Eindconclusie? We waren echt onder de indruk, zeker van de ruisonderdrukking! In de video zie je het verschil van de opgenomen audio met een gewone microfoon én met de microfoon van de Poly Voyager Focus 2 vanaf 2:06.

Poly Voyager Focus 2: een vertrouwd ontwerp

Het ontwerp van de Poly Voyager Focus 2 heeft een kleine facelift gehad ten opzichte van de eerste versie van deze headset. De afwerking ziet er nu nóg professioneler uit maar verder zijn er weinig grote zichtbare verschillen. Zoom je in op bijvoorbeeld de knopjes, dan valt wel op dat de Active Noise Cancelling een extra stand heeft gekregen en dat de bedieningsknoppen op de oorschelp zijn veranderd. Al met al zitten de grote veranderingen dus aan de binnenkant.

Eenvoudig updaten en instellen

Gebruikers van de Focus 2 hebben maximale controle over hun headset. Zo is het updaten naar nieuwe firmware zeer eenvoudig via de Poly Lens App op je computer. Sluit de headset aan via de meegeleverde USB-kabel en de app geeft meteen aan of je up-to-date bent of kunt updaten. Daarnaast stel je eenvoudig in hoe de headset reageert als je hem afzet tijdens meetings of muziek en wat deze moet doen als er een tweede gesprek binnenkomt. Al met al heb jij hier dus veel mogelijkheden om de Focus 2 helemaal naar jouw wens in te stellen.

Volledige ruisonderdrukking

Bij het testen van de Acoustic Fence (dit had de eerste Voyager Focus niet), waren we écht onder de indruk. De achtergrondruis die we hadden gecreëerd verdween volledig. Hoewel je hoorde dat de rest van het geluid iets werd verdraaid, is de functie zeer goed verwerkt. Dankzij Acoustic Fence kun je écht focussen op wat er door de spreker wordt gezegd en dat is natuurlijk waar het in belangrijke meetings om draait.

Ontdek meer over de technische specificaties of bestel de Poly Voyager Focus 2 direct.

SKU: 213727-02