Review Poly Rove serie


Featured Video Play Icon

In de video van vandaag zoomen we in op de nieuwe DECT-oplossing van Poly: de Poly Rove serie. Uniek aan de handsets is dat ze een antibacteriële werking hebben (Microban) en dat ze daarmee ideaal zijn voor omgevingen waar hygiëne cruciaal is, zoals in de zorg en horeca. De handsets communiceren via DECT met de eigen basisstations, die op hun beurt via internet communiceren met uw cloud telefonie-oplossing. Zo profiteert u van het beste van DECT én het beste van internettelefonie.

De Rove serie is ontworpen voor omgevingen waar hygiëne cruciaal is. In het kunststof van de handset is namelijk het antibacteriële Microban verwerkt. Dit zorgt ervoor dat bacteriën minder grip hebben op het toestel. Bovendien is het toestel stof- en waterdicht, zodat je hem eenvoudig kunt reinigen. Ideaal voor bijvoorbeeld zorg of horeca.

Poly Rove groeit mee met je organisatie

Met de Rove serie kies je voor duurzaamheid. Beide toestellen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Zo is het toestel bijvoorbeeld valbestendig tot 2 meter en kun je jouw Rove-systeem met de bijbehorende basissets en repeaters B2, B4 en R8 opschalen tot maximaal 1000 toestellen. Zo kies je dus voor een oplossing waarmee je jaren vooruit kunt.

Verschillen tussen de Rove 30 en Rove 40

De Rove 30 en Rove 40 lijken qua specificaties erg op elkaar. Het belangrijkste verschil bij de Rove 40 is de alarmknop bovenop. Daarnaast beschikt dit toestel over bluetooth voor headsets en een trilfunctie. Probeer dit bijvoorbeeld in combinatie met de Poly Voyager Focus 2.

Het beste van twee werelden

De verbinding tussen de handset en het basisstation wordt gemaakt via het draadloze DECT-protocol. Dit protocol is geoptimaliseerd voor spraak. Zo voer je ieder gesprek kraakhelder. In het basisstation wordt het signaal gecodeerd en via IP door de cloud-telefoniedienst doorgestuurd naar de ontvanger. Zo profiteer je dus van het beste van DECT én IP.

Meer weten en direct bestellen.

 

SKU’s