Beleef hybride vergaderen overal hetzelfde


Featured Video Play Icon

Hoe geef je mensen die op afstand bij een vergadering aanwezig zijn, dezelfde ervaring als de mensen in de vergaderzaal? Dat is een vraag waar veel werkgevers momenteel over nadenken. Zij willen dit wel faciliteren, maar zoeken naar manieren om dit te doen. Gelukkig ontwikkelt deze markt zich razendsnel en is een gelijke beleving bij hybride vergaderen steeds makkelijker te realiseren.

Ervaar hybride vergaderen overal hetzelfde

Zowel Microsoft als Zoom werken aan manieren om dit te bereiken. Met technieken zoals Teams People View en Zoom Smart Gallery. Beide technieken zorgen ervoor dat alle gespreksdeelnemers een eigen virtuele camera “stream” krijgen. Zo zie je vanaf je remote werkplek niet 1 camerabeeld van de hele vergaderruimte, maar elk persoon in de ruimte individueel uitgelicht in de video app, zoals dat ook het geval zou zijn geweest als iedereen vanuit huis werkte. Dat zorgt voor betrokkenheid én creativiteit!

TelecomHunter - vergaderen zonder Microsoft Peopleview TelecomHunter - vergaderen met Microsoft Peopleview

Til thuiswerken naar een nog hoger niveau

Wij geloven in ondersteunende technieken. Gespreksdeelnemers moeten goed te zien zijn, maar vooral goed te horen. Daarbij moeten ze niet afgeleid worden door matige technische oplossingen. Digitale camera’s zijn daarbij wat ons betreft de toekomst. Deze camera’s hebben standaard een hoge resolutie (4K) en kunnen daardoor digitaal inzoomen en gezichten herkennen. Zo kan de camera zelf uit één groot beeld, meerdere kleine beelden snijden. Hierdoor heeft iedereen in de vergaderruimte een eigen virtuele camera en zien én horen de deelnemers op afstand iedereen luid en duidelijk.

Bereid je IT voor op Zoom Smart Gallery en Teams People View

Klinkt als techniek van de toekomst? Dachten wij eerst ook. Maar de apparatuur is al gewoon leverbaar. Kies bijvoorbeeld de Studio USB, Studio E70 of Studio P15 van Poly. Deze zijn nu al geschikt voor Teams People View. Wil je liever aan de slag met Zoom Smart Gallery? Kies dan de Studio X30 of Studio X50.

Klinkt te mooi om waar te zijn? Volg ons dan op YouTube want eind oktober publiceren we een video waarin we deze techniek verder toelichten en demonstreren.

Bestel de Poly Studio USB vandaag

Je bestelt de Poly Studio USB eenvoudig via onze eigen webshop. Wist je trouwens dat als je dit product op werkdagen besteld, je hem de volgende werkdag al in huis hebt?