Unboxing Logitech Zone Wired Earbuds


Featured Video Play Icon

Als je houdt van een minimalistische headset en toch heel goed wilt klinken, dan zijn de Logitech Zone Wired Earbuds waarschijnlijk een goede keuze voor jou. Deze headset valt tijdens je video meetings namelijk amper op, maar je klinkt super helder. Dankzij de ruisonderdrukkende microfoons in de linkeroordop, hoort je gesprekspartner alleen jou kraakhelder. Voor jou klinkt het geluid overigens ook heel scherp. Logitech noemt het zelf zelfs studiokwaliteit.

De bedrade earbuds van Logitech zijn ideaal als je liever niet de hele dag een headset draagt. Daarnaast zorgen ze ook voor demping van achtergrondgeluid, doordat de earbud je gehoorgang volledig afsluit. Bovendien onderdrukt de microfoon geluiden van buitenaf, zodat ook je gesprekspartner geen last heeft van jouw achtergrondgeluiden.

Geniet van studiokwaliteit audio

Qua geluidskwaliteit weet je dat je met Logitech goed zit. De speakers produceren een uitstekend geluid waarbij zowel de hoge als lage tonen zeer natuurlijk worden weergegeven. Ook de microfoon brengt het geluid van jouw stem helder en duidelijk over. Zo klink je bij elk gesprek dus zeer professioneel.

Aansluiten van de Logitech Zone Wired Earbuds

De meeste in-ear headsets sluit je aan via de 3,5mm-poort op je telefoon, tablet of computer. Maar Logitech zou Logitech niet zijn als ze dat niet net wat anders zouden doen. Daarom kan je deze headset ook aansluiten via USB-A en USB-C. Daarmee verhoog je de geluidskwaliteit en voeg je bovendien de bediening in de kabel toe aan de headset.

Handige extra mogelijkheden

Leuke extra is dat beide oordopjes een magnetische achterkant hebben. Zo blijven ze ook onderweg onlosmakelijk met elkaar verbonden. Handig als je ze opbergt in het meegeleverde opbergtasje. Wat je verder nog krijgt bij deze headset zijn oorstukjes in 4 maten. Zo is er voor elke gebruiker een geschikte pasvorm.

Logitech Zone Wired Earbuds specificaties

  • Eenvoudig aansluiten via 3,5mm, USB-C én USB-A
  • Audio van studiokwaliteit tijdens gesprekken en het luisteren naar muziek
  • Microfoon met ruisonderdrukking
  • Inclusief 4 opzetstukjes voor de optimale pasvorm voor elke gebruiker
  • Geoptimaliseerd voor het gebruik met Microsoft Teams
  • Kabellengte: 145 cm

SKU: 981-001009

Bestel de Logitech Zone Wired Earbuds direct!