Poly Studio USB review


Featured Video Play Icon

De Poly Studio USB is een ideale oplossing voor hybride meetings. De camera van de videobar past zich namelijk automatisch aan de groepsgrootte aan. Ben je alleen? Dan zoomt de Studio USB in op jouw gezicht terwijl de camera juist uitzoomt bij een grotere groep deelnemers. Ideaal dus voor grote en kleine vergaderkamers.

Daarnaast profiteer je met deze videobar van slimme software oplossingen zoals Acoustic Fence en NoiseBlock. Aansluiten gaat eenvoudig via USB. Bekijk in deze video’s de belangrijkste specificaties of maak een afspraak in ons Experience Center in Harderwijk voor een demonstratie op maat.

Poly Studio USB met 4K-camera

De 4K-camera biedt heel veel mogelijkheden. Zo heb je bijvoorbeeld een haarscherp beeld als je met meerdere mensen deelneemt aan een meeting. Als je alleen in de vergaderruimte bent zoomt de 4K-camera automatisch op je in en blijft het beeld van voldoende kwaliteit. Houd je van lopen tijdens je meeting? Dan volgt de camera je automatisch.

Geschikt voor PC en Mac

Uiteraard werkt de videobar met alle bekende video platformen. Sluit de videobar aan op je PC of Mac en de videobar neemt automatisch de functie van je geintegreerde webcam, microfoon en speakers over.

Ervaar het zelf

De Studio USB van Poly heeft een vaste plek in het TelecomHunter Experience Center. Maak vrijblijvend een afspraak om deze videobar zelf live in actie te zien. Zo kun je meteen ervaring of deze oplossing geschikt is voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Poly Studio USB specificaties

  • Cameraresolutie van maximaal 4K
  • Kijkhoek camera 120 graden
  • 5x digitale zoom
  • Automatische beeld framing
  • Stereo speakers
  • Microfoonbereik 3,7 meter

Je bestelt de Poly Studio USB eenvoudig via onze eigen webshop. Producten die op voorraad zijn worden op werkdagen verstuurd, zodat jij ze meestal de volgende dag al mee aan de slag kunt.

SKU: 7200-85830-101