Poly Studio R30: voor kleine vergaderruimtes


Featured Video Play Icon

De Poly Studio R30 is recent toegevoegd aan Poly’s lijn van USB-oplossingen voor videovergaderen. De Studio R30 combineert beeld en geluid in één apparaat. Je verbindt de videobar met USB en start je volgende vergadering gewoon vanaf je laptop zoals je gewend bent.

Waar ik persoonlijk van onder de indruk ben, is de Poly DirectorAI. Dit is een stukje intelligentie waarmee de camera de spreker automatisch in beeld brengt. Dit doet hij zo soepel, dat het bijna lijkt of er achter de schermen een regisseur aan het werk is. In een video is dit lastig te demonstreren, maar ik nodig je van harte uit om deze functie in ons Experience Center te komen bewonderen.

Uitstekende geluidsprestaties

Qua geluid kan je bij Poly rekenen op hoge kwaliteit. Zowel van de microfoons als van de speakers. Jij bent duidelijk hoorbaar voor je gesprekspartner en ook je gesprekspartner wordt luid en duidelijk weergegeven. Uiteraard worden achtergrondgeluiden automatisch weggefilterd dankzij de slimme technologieën van Poly.

Poly Studio R30: ontwikkeld voor kleine vergaderruimtes

De R30 is ontwikkeld voor kleine vergaderruimtes voor maximaal 3 personen. Ben je op zoek naar een oplossing voor grotere ruimtes, bekijk dan de mogelijkheden van de Studio X30, X50 of X70. Bestel de Poly Studio R30 eenvoudig via TelecomHunter.nl.

Wil je meer weten over deze oplossing of hem zelf proberen in de opstelling zoals hij hier staat? Neem dan gerust contact met mij op.