Logitech Brio 505 met handige kantelfunctie


Featured Video Play Icon

Vandaag reviewt telecomexpert Nils de Logitech Brio 505. Deze webcam heeft een handige functie die wij nog niet eerder bij andere webcams zagen. Wat de webcam kan? Jouw fysieke aantekeningen gemakkelijk delen met andere mensen in een online vergadering.

Maar voordat we uitleggen hoe dat werkt, eerst nog een paar andere highlights van deze webcam. Uiteraard heeft de camera een geïntegreerde privacy shutter. Deze is eenvoudig en intuïtief te bedienen met de draaiknop aan de zijkant. Hiermee draai je eenvoudig een klepje voor de lens. Zo is je privacy altijd gegarandeerd.

Logitech Brio 505 standaard met allerlei handige functies

De Logitech Brio 505 is uiteraard voorzien van alle techniek die je van Logitech mag verwachten. Denk aan automatische lichtcorrectie, beeldkwaliteit die is afgestemd op jouw gezicht en ruisonderdrukkende microfoons.

Automatische framing

Met de Logitech Brio 505 sta jij altijd in het middelpunt. De camera zorgt daar namelijk zelf voor. Je kunt dus gerust bewegen tijdens een meeting, de camera volgt je gewoon en houdt je in het kader van het scherm. Let er wel op dat je voor deze functies de app Logi Tune geïnstalleerd moet hebben op jouw computer.

Handige kantelfunctie om jouw aantekeningen snel te delen

Hoe je jouw aantekening op papier snel laat zien aan andere mensen in een online vergadering? Dat is vernuftig in zijn eenvoud. Draai simpelweg de webcam naar voren. Het beeld draait mee en zoomt automatisch in op jouw handen. Zo kijk je met je gesprekspartner altijd naar dezelfde informatie.

Ervaar het gemak van de Logitech Brio 505

Benieuwd hoe dat werkt? Je vindt deze webcam in onze webshop of ervaar hem zelf in ons Experience Center in Harderwijk.

Belangrijkste specificaties

  • Eenvoudig aansluiten via USB-C
  • Voorzien van handige technieken zoals automatische framing en belichting
  • Uniek kantelbaar design om ook aantekeningen eenvoudig te delen
  • Geïntegreerd lenskapje met intuïtieve bediening
  • 1080p/30fps of 720p/60fps
  • Automatische focus via de glazen lens