Over Telecomvlog

Telecomvlog-experience-center-telecomhunter-harderwijkTelecomvlog is jouw startpunt als je zoekt naar de beste oplossingen voor headsets, online vergaderen en webinars. Wij informeren je over alle innovaties op het gebied van de hardware die jij op telecomgebied nodig hebt. Zo maak jij de beste keuze die past bij jouw behoefte. Bijvoorbeeld als je begint met webinars of ongestoord wilt vergaderen met professioneel geluid.

Telecomvlog is een initiatief van TelecomHunter. Deze servicegerichte organisatie is het vaste aanspreekpunt voor organisaties met een telecomvraagstuk. Uit eigen voorraad worden headsets, bureautelefoons, vergadertelefoons en video conference oplossingen geleverd. Uiteraard gratis verzonden en zo snel mogelijk bij jou op locatie. Klanten beoordelen de service van TelecomHunter met 5 sterren en waarderen de persoonlijke aanpak en de snelle levering van producten.

Telecomvlog Experience Center

Wil je de producten die we hier bespreken zelf testen? Maak dan eens een afspraak in ons Experience Center. Daar ervaar je de meerwaarde van innovatieve technieken zoals Acoustic Fence, Active Noise Cancelling (ANC) en Noise Guard zelf. Wij nodigen je van harte uit om hier bureautelefoons, vergaderoplossingen en headsets zelf uit te proberen. Maak een afspraak en we ontmoeten je graag in Harderwijk.

Altijd en overal ongestoord werken

Geen enkele vorm van communicatie is zo direct als telefonie. Een paar woorden zeggen meer dan pagina’s vol tekst. Headsets met allerlei slimme technologieën verhogen het comfort en gebruiksgemak van alle functies van je mobiele en bureautelefoon. Zo werk jij altijd en overal ongestoord, zelfs in lawaaierige omgevingen.

Videobellen over de hele wereld

Voeg je ook video toe aan je gesprek, bijvoorbeeld via Zoom of Teams, dan komt jouw verhaal haarscherp over. De techniek is er klaar voor. Jij ook? Verander je mindset en werk op dezelfde manier, maar op de plek die jij wilt. Dankzij online vergadertools zijn je collega’s wereldwijd bereikbaar via één druk op de knop.