Headset voor telefoon, pc én smartphone? Ontdek de Poly Savi 8220


Featured Video Play Icon

Als je één headset zoekt voor je pc, smartphone én bureautelefoon, dan is de Poly Savi 8220 de ideale oplossing. Via een kabel sluit je het basisstation aan op je bureautelefoon en computer en via bluetooth op je smartphone. Gespreksbeheer gaat vervolgens eenvoudig via de knoppen op het basisstation.

Wat deze headset een zeer krachtige oplossing maakt, is dat de verbinding tussen het basisstation en de headset verloopt via DECT. Hiermee overbrug je een grotere afstand dan met bijvoorbeeld bluetooth. Daarnaast is DECT speciaal ontwikkeld voor spraak, hierdoor heb je draadloze gesprekken van de hoogste kwaliteit.

Poly Savi 8220 vol slimme technologieën

Uiteraard heeft Poly ook deze headset weer vol slimme technologieën gestopt. Zo profiteer je van actieve onderdrukking van achtergrondgeluiden en worden je oren beschermd voor onverwachte, harde geluiden.

Eenvoudig beheer via Poly Lens (Cloud)

Via Poly Lens heb je bovendien maximale controle over de instellingen van je headset. Beheer je binnen jouw organisatie meerdere Poly headsets, speakerphones of videobars? Ontdek dan ook de mogelijkheden van Poly Lens Cloud. Hiermee beheer je heel eenvoudig alle Poly producten in jouw organisatie.

Meer weten of de Savi 8220 uitproberen? Neem contact met ons op!

Poly Savi 8220 – SKU 207326-02
https://telecomhunter.nl/plantronics-savi-8220-m-dect-headset.html