Product Review – Plantronics Blackwire C3220


Featured Video Play Icon

De Plantronics Blackwire C3220 is de ideale upgrade voor jouw thuiskantoor. Deze betaalbare headset is een behoorlijke verbetering van je geïntegreerde microfoon en de headset van je smartphone. Met deze headset verbeter je dus jouw verstaanbaarheid tijdens gesprekken tijdens het thuiswerken en op kantoor.

Moet je regelmatig onverwacht een geconcentreerd telefoongesprek voeren? Dan is een duo headset ideaal. Dankzij de dubbele oorschelp in de Plantronics Blackwire C3220 sluit je je helemaal af van jouw omgeving. Doordat je deze hoofdtelefoon aansluit via USB kan je direct beginnen met bellen. Met de bedieningsknoppen in de kabel houd je maximale controle over het verloop en volume van ieder gesprek. Dat is het gebruiksgemak van Plantronics.

Blackwire C3220: eenvoudig aanpasbaar aan de gebruiker

Deze flexibele headset is aanpasbaar voor elke gebruiker. De hoofdband is instelbaar in 10 verschillende standen per oorschelp en de microfoonarm is 100% flexibel. Met de afstandsbediening in de kabel beantwoord en beëindig je gesprekken eenvoudig, stel je snel het volume in en heb je de mogelijkheid om de microfoon te onderdrukken. Zo heb je maximale controle over elk gesprek.

Opties binnen de Plantronics C3200-serie

De Plantronics Blackwire C3220 is onderdeel van de Blackwire C3200-serie. In deze serie kies je onder andere zelf de aansluiting, 3,5mm jack,USB-A of USB-C en of je één of twee oorschelpen wilt. Wil je meer weten? Bekijk onze website voor de mogelijkheden of neem contact op voor een persoonlijk advies.

Plantronics en Poly

Sinds 2019 werken Plantronics en Polycom samen onder de naam Poly. Daarom vind je dit product in verschillende webshop zowel onder de naam Plantronics als Poly. De technische specificaties van het product zijn daarbij overigens ongewijzigd. Je kunt dus rekenen op gegarandeerd het beste geluid, hoog draagcomfort en intuïtief in gebruik. Poly werkt dagelijks aan de hoogste standaarden in bedrade en draadloze headsets, bureautelefoons en conferentietelefoons.