Review – Poly Sync 40


Featured Video Play Icon

De Sync familie is relatief nieuw binnen het productportfolio van Poly. Eerder bespraken we al de Poly Sync 20 en vandaag zoomen we in op de grotere Sync 40. Met deze conferentietelefoon breng je de audiokwaliteit van elke vergadering naar een aanzienlijk hoger niveau.

Eén van de handige functies van dit model is dat je eenvoudig meerdere Sync 40’s koppelt om zo het bereik van de microfoon te vergroten en te genieten van stereo audio. Aansluiten is bovendien heel eenvoudig. Gebruik de geïntegreerde USB-A kabel, het meegeleverde verloopstukje naar USB-C of draadloos via bluetooth. Heb je twee Sync 40’s gekoppeld? Dan wijzigen veranderingen in bijvoorbeeld het volume automatisch op beide speakerphones.

Spreken zonder achtergrondgeluid

De Poly Sync 40 is standaard voorzien van alle functies die je tegenwoordig van een speakerphone mag verwachten. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardige echo- en ruisonderdrukking. Hierdoor kunt u altijd ongestoord bellen, zelfs als er veel achtergrondgeluiden zijn bent u nog steeds uitstekend hoorbaar.

Poly Sync 40 heldere muziek

Rondom het maken van deze video hebben we de Sync 40 uiteraard even getest en we waren erg onder de indruk van zijn audioprestaties. Bij muziek worden zowel de hoge als lage tonen zeer natuurgetrouw weergegeven. Daarnaast is het heel prettig dat de muziek ook op het laagste volume helder blijft, zonder vervelende ruis. Koppel je twee Sync 40’s, dan is luisteren naar muziek helemaal een feestje. Wil je weten hoe dat klinkt? Kom het gerust eens testen in het TelecomHunter Experience Center.

Eenvoudig koppelen

Het koppelen van een extra Sync 40 werkt zeer eenvoudig. Het enige wat je moet doen is het apparaat inschakelen en achtereenvolgens de Sync-knop indrukken op beide apparaten. Binnen enkele seconden geeft het apparaat aan dat het is gelukt en werken beide samen als één.

Wil je meer weten of de Sync 40 direct bestellen? Kijk dan op: https://telecomhunter.nl/poly-sync-40.html.

 

SKU: 216875-01