Drie tips om alles uit je Logitech Rally Bar te halen


Featured Video Play Icon

De Rally Bar en Rally Bar Mini zijn twee populaire vergaderoplossingen van Logitech. Wist je dat je het gebruiksgemak met een paar simpele upgrades nog verder kunt verhogen? In de video demonstreren we er drie.

Tip 1: Gebruik de Logitech Rally Bar in combinatie met de Tap Scheduler

Als eerste de Logitech Tap Scheduler. Deze hang je op bij de deur van je vergaderruimte. Aan de lichtstrip links én rechts, zie je direct wat de status van de ruimte is. Groen is vrij. Rood is bezet. Kom je dichterbij, dan zie je op het scherm wanneer de ruimte beschikbaar is en plan je eenvoudig een nieuwe meeting.

Tip 2: Gebruik de Logitech Rally Bar in combinatie met de Tap Touch Controller

De tweede handige toevoeging is de Tap Touch Controller. Deze plaats je op de vergadertafel en gebruik je om vergaderingen in te plannen en te starten. Tijdens je gesprek heb je via het touchscreen snel toegang tot de veelgebruikte opties zoals volumebeheer, camera en microfoon. Zo heb je ook zonder laptop maximale controle.

Tip 3: Gebruik de Rally Bar in combinatie met extra microfoons

De laatste toepassing die ik vandaag wil uitlichten, zijn de extra microfoons. Hiermee vergroot je het bereik en daarmee de inzetbaarheid van de Rally Bar. Leuk detail: deze microfoons kan je ook aan het plafond bevestigen, zodat ze niet opvallen in je vergaderruimte.

Ontdek de meerwaarde voor jouw organisatie

Benieuwd of deze oplossingen bij jou passen? Neem contact met ons op, we geven je graag een vrijblijvende productdemonstratie in ons Experience Center in Harderwijk.

In de video zag je deze producten

Meer van dit soort video’s? Abonneer op ons YouTube-kanaal en klik op de bel zodat je geen enkele video mist!