Unboxing Poly Savi 8220 UC


Featured Video Play Icon

De doos van de Poly Savi 8220 UC ziet er stevig uit. Deze draadloze headset is uniek in zijn soort omdat hij gebruik maakt van de DECT-technologie in plaats van bluetooth. Net als bluetooth is DECT een draadloze technologie alleen is DECT speciaal ontwikkeld voor spraak.

Belangrijkste voordelen van een DECT-headset

Dankzij DECT profiteer je met de Poly Savi 8220 UC van onder andere:

 • Een ongehinderd bereik tot wel 100 meter;
 • Een stabiele verbinding zonder storingen, ook als er veel andere draadloze verbindingen zijn;
 • Een accu die tot wel 12 uur mee gaat;
 • De dongel is te koppelen met 5 headsets, handig als je regelmatig nieuwe collega’s opleidt.

Poly Savi 8220 UC mét DECT-dongle

Wij vinden het heel gaaf dat je door middel van de bijgeleverde DECT-dongle dus altijd een stabiele verbinding hebt wanneer je bijvoorbeeld belt via Microsoft Teams. Deze headset is op dit moment toch wel een topmodellen uit de draadloze reeks van Poly. Dit kan je zien aan de hoogwaardige afwerking van de oorkussens, de hoofdband en de microfoonarm.

Laden via oplaadstation en USB-kabel

Wat er verder nog in de doos zit is de USB-oplaadkabel, de stroomadapter en de beschermhoes om je headset veilig in op te bergen. Organisaties kiezen voor de Poly Savi 8220 UC omdat je door middel van de dongel zowel thuis als op kantoor de kwaliteit van het gesprek kunt waarborgen. Deze organisaties gebruiken deze headset op kantoor met het bijgeleverde oplaadstation en thuis met de USB-kabel. Zo kan de headset altijd en overal worden opgeladen.

Wat zit er allemaal in de doos van de Poly Savi 8220 UC

 • De Poly Savi 8220 UC
 • Een DECT-dongel
 • Het oplaadstation
 • De stroomadapter voor het oplaadstation
 • De USB-oplaadkabel
 • Beschermtas voor onderweg
 • Verschillende boekjes

Wil je meer weten over de Poly Savi 8220 UC, bekijk de productpagina of neem  contact met ons op. Wil je de headset zelf proberen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.