Unboxing Logitech BRIO 4K-webcam


Featured Video Play Icon

Vandaag pakken we de Logitech BRIO 4K-webcam uit. De doos voelt in ieder geval al stevig aan, dus dat belooft alvast veel goeds! Wij zijn benieuwd hoe de inhoud eruit ziet en of de webcam net zo goed is verpakt aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Ook in de doos ziet het er gelukkig stevig en netjes uit. De webcam zit in stevig stuk plastic waardoor deze in de doos niet kan bewegen. De webcam is daarnaast voorzien van plastic folie zodat er geen krassen komen op de glimmende onderdelen. Ook de USB-A naar USB-C aansluitkabel en de reistas zitten in een verpakking van kwalitatief plastic. Dankzij de meegeleverde privacy-cover, bepaal je zelf wat je gesprekspartner wel én niet kan zien.

Innovatieve features

Wat wij gaaf vinden aan deze webcam, is dat dit de eerste 4K-webcam is van Logitech. Met deze premium webcam kun je dus ook rekenen op de laatste technologische snufjes uit het ontwikkelcentrum van Logitech. Denk hierbij aan:

  • Hoge framerates (30 frames per seconde (FPS) op 4K, 30 of 60 FPS in 1080p en zelf 30, 60 of 90 FPS in 720p);
  • Automatisch goede belichting van de spreker, zelfs bij tegenlicht dankzij HDR;
  • Ondersteuning voor Windows Hello; dat is inloggen met de unieke eigenschappen van jouw gezicht.

Plaats de Logitech BRIO waar jij wilt

Daarnaast kun je de voet eenvoudig verwijderen, zodat je hem kan plaatsen op een statief. Met het voetje zet je hem trouwens ook eenvoudig op een bureau of op de bovenkant van je scherm.

Vergaderen met de hoogste beeldkwaliteit

Super handig natuurlijk, al die nieuwigheid, maar je koopt deze webcam om kwalitatief te vergaderen. Logitech liet deze webcam certificeren door onder andere Microsoft en Zoom, zodat jij erop kunt vertrouwen dat hij naadloos samenwerkt met jouw vergadersoftware.

Wil je meer weten over de Logitech BRIO 4K-webcam? Bekijk dan onze productpagina of neem contact met ons op.