Unboxing – Plantronics/Poly Voyager Focus


Featured Video Play Icon

Sinds het moment dat de Plantronics/Poly Voyager Focus op de markt kwam, gebruiken we deze headset bij TelecomHunter met veel plezier. Naast het hoge draagcomfort schakel je namelijk ook snel tussen gesprekken via je computer én je smartphone. Je koppelt deze headset namelijk via bluetooth met twee apparaten tegelijkertijd.

Maar goed, we pakken nu de headset uit en ik word erg blij van de verpakking van deze headset. De doos is functioneel en kan tegen een stootje. Hierdoor komt de headset altijd netjes aan als hij via de post verstuurd wordt. We zien hier ook het typenummer, de B825-M en die M betekent dat hij is gecertificeerd door Microsoft en dus geoptimaliseerd voor het gebruik met Teams.

In deze video zoomen we in op de verpakking en de inhoud er van. Wil je een meer technische beschrijving van de mogelijkheden van deze headset? Bekijk dan ons vlog waarin we deze headset reviewen.

Voyager Focus: voorzien van alles wat je nodig hebt

Pakken we de doos uit, dan zien we een aantal onderdelen. Allereerst natuurlijk de headset, maar daar kom ik later op terug. Bij deze variant zit ook de bureaustandaard waarmee je de headset eenvoudig kunt laden, een dongle voor als je computer geen Bluetooth heeft, een USB-laadkabel, een reistas voor onderweg en natuurlijk het nodige papierwerk. Al met al dus een heel compleet product.

Comfortabel ontwerp voor dagelijks gebruik

Als we verder kijken naar de headset, vind ik met name het ontwerp van de hoofdband erg gaaf. Het metaal aan de bovenkant zorgt voor veel stevigheid, maar de rekbare lederen band geeft juist veel comfort. Zo zit deze headset dus zowel stevig als comfortabel. De microfoonarm is naar twee kanten te draaien, zodat je zelf bepaalt aan welke kant je de microfoon hebt.

Wil je meer weten over dit product, bekijk dan ook mijn eerdere review op YouTube. Je schaft deze headset eenvoudig aan via telecomhunter.nl, maar je kan natuurlijk contact met mij opnemen voor een persoonlijk advies. Blijf op de hoogte van alle producten in onze webshop door je te abonneren op ons YouTube kanaal.

 

SKU: 202652-02