Poly Sync: speakerphones voor de veeleisende professional


Featured Video Play Icon

Vorig jaar introduceerde Poly de Sync 20, 40 en 60. Een familie van speakerphones waarmee je de audio van telefoongesprek en vergadering naar een hoger niveau tilt. Hierbij is de Sync 20 voornamelijk bedoeld voor thuisgebruik en de 40 en 60 voor kleine en middelgrote vergaderruimtes op kantoor. Wel is het zo dat je de Sync 60 alleen met een adapter kan gebruiken, terwijl je de Sync 20 en 40 een ingebouwde accu hebben.

Heb je even geen gesprek? Geniet dan ook van de hoogwaardige audiokwaliteit door naar je favoriete playlist te luisteren!

De Poly Sync familie bestaat uit 3 speakerphones

  • De Poly Sync 20 is de kleinste uit de familie en perfect voor thuisgebruik en onderweg. Dankzij het handzame formaat en de meegeleverde tas, neem je hem veilig overal mee naar toe. Met de ingebouwde accu geniet je overal van de geweldige audiokwaliteit.
  • De Poly Sync 40 is een uitstekende middenmaat, nog steeds geschikt voor onderweg, maar meer bedoeld voor de kleine vergaderruimtes tot ongeveer 4 personen. Is je vergaderruimte groter? Verbind dan eenvoudig 2 Sync 40’s met elkaar en vergroot het bereik van speakers en microfoon.
  • De Sync 60 is bedoeld als een vast onderdeel van de vergadertafel in middelgrote vergaderruimtes. De microfoon vangt geluiden tot een afstand van 3 meter goed op. Wil je meer bereik van de microfoon of wil je dat ook achter in de vergaderzaal alles goed te horen is? Ook met dit model kan je eenvoudig meerdere apparaten koppelen.

Verbind meerdere Poly Sync speakerphones

Een handige functie van de Sync 40 en 60 is de mogelijkheid om meerdere Sync’s van hetzelfde type met elkaar te koppelen. Zo vergroot je de verstaanbaarheid én het bereik van de microfoons. Bovendien wordt het audiovolume automatisch aan elkaar gekoppeld, zodat ze altijd gelijk staan afgestemd. Handig want zo zijn ze ook geschikt voor grote ruimtes.

Poly Sync met geïntegreerde powerbank

De laatste nice-to-have functie die ik vandaag wil uitlichten is de geintegreerde powerbank functie in elk model. De Sync 20 en 40 hebben beide één USB-A poort waarmee jij je telefoon kunt opladen. De Sync 60 heeft zelfs twee poorten, zodat je gelijktijdig twee mobiele apparaten oplaadt.

Persoonlijke demonstratie

Benieuwd of deze oplossing geschikt is voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie op maat in ons Experience Center in Harderwijk.

In de video zag je deze producten

Sync 20: SKU: 217038-01 – Direct bestellen
Sync 40: SKU: 216875-01 – Direct bestellen
Sync 60: SKU: 216872-01 – Direct bestellen

Meer van dit soort video’s? Abonneer op ons YouTube-kanaal en klik op de bel zodat je geen enkele video mist!