Review Poly Studio P21


Featured Video Play Icon

De Poly Studio P21 is onderdeel van de Poly Studio P-serie. De P21 is de eerste echte volledige alles-in-een oplossing die beschikbaar is op de markt. Naast een extra beeldscherm geniet je met de P21 namelijk ook van een geïntegreerde webcam met instelbare belichting voor de spreker, high-end speakers en microfoon en een draadloze oplader voor je smartphone. En het handigste? Je sluit al deze randapparatuur aan met slechts 1 USB-kabel. Wij zijn enthousiast!

Met de Poly Studio P21 kies je voor een opgeruimd bureau. Je hebt namelijk geen speakers meer en geen losse webcam bovenop je beeldscherm. Naast een professionele uitstraling zorgt dit er natuurlijk ook voor dat je geen last hebt van vervelende kabels die je netjes weg wilt werken. Zo profiteer je dus direct van een opgeruimd bureau.

Altijd scherp in beeld met de Poly Studio P21

Qua techniek staat deze nieuwe oplossing van Poly zijn mannetje. De HD-camera is voorzien van een geïntegreerde cover, zodat je hem eenvoudig afsluit. Bovendien heeft het beeldscherm links en rechts een instelbare LED-lamp zodat je tijdens vergadering op ieder moment van de dag uitstekend uitgelicht bent. Verban matige belichting en een matige camerakwaliteit met de P21 voorgoed naar het verleden.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Direct onder het scherm zitten 5 tiptoetsen waarmee je onder andere het volume regelt en de microfoon onderdrukt. De twee tiptoetsen aan de linkerkant zijn instelbaar via de Poly Lens software die je op je desktop installeert. De raket-knop kan je bijvoorbeeld instellen om je muziek af te spelen en te pauzeren of om gesprekken te beantwoorden of beëindigen. De andere knop wordt zichtbaar zodra het scherm aanstaat. Afhankelijk van je instelling in Poly Lens komt hier een logo van Microsoft Teams of Zoom. Klik erop en de gekozen applicatie opent meteen op je scherm.

Audio van topkwaliteit

De kwaliteit van de speakers en microfoon is uiteraard hoog. Poly is groot geworden met headsets, bureautelefoons en speakerphones. Dit hoor je duidelijk terug aan het geluid in de geïntegreerde soundbar. Zowel op het gebied van hoge als lage tonen presteert de P21 uitstekend.

Gebruiksgemak van de Poly Studio P21

Het in gebruik nemen van de Poly Studio P21 is zeer eenvoudig. Koppel het scherm aan het stroom en via 1 USB-kabel (USB-A met USB-C verloopstekker) is het beeldscherm inclusief alle functies verbonden. Download en installeer wel even de Poly Lens app en de Display Link manager om beeld te krijgen en alle opties optimaal te gebruiken. Je vindt deze software op poly.com/P21.

Meer info of direct bestellen? Bekijk de productpagina bij TelecomHunter.

SKU: 2200-87100-101