Poly Voyager Office Base


Featured Video Play Icon

Vandaag hebben we het in ons vlog over een slimme oplossing waarmee jij met één headset kunt bellen via je gewone bureautelefoon en je computer: de Poly Voyager Office Base.

Steeds meer mensen hebben een goede headset voor thuis om al hun gesprekken te kunnen voeren. Werken op kantoor is dan soms weer een stapje terug doordat de vaste telefoonlijnen nog geen headset hebben. Met de Office Base van Poly los je dit heel eenvoudig op.

Het aansluiten van de Poly Office Base op zowel je computer als je bureautelefoon is heel eenvoudig. Vervolges activeer je de bluetooth-modus op het basisstation en de headset en je bent klaar voor je eerste gesprek. Ben je thuis? Dan verbindt de headset zichzelf automatisch met de USB-dongle in je laptop. Schakel je op kantoor weer over? Druk dan 1 keer kort op de bluetooth knop van het basisstation en je bent weer verbonden.

Waar zet ik de Poly Voyager Office Base in?

Dit basisstation is breed inzetbaar in je organisatie. Je kunt hem namelijk combineren met meerdere headsets van Poly. Op dit moment kan je hem al combineren met de Poly Voyager Focus 2 en de Poly Voyager 4300-serie. Dit wordt binnenkort nog verder uitgebreid.

Ons advies is om nu voor al je medewerkers een goede headset te kopen. Daarnaast adviseren wij ook om voor elke werkplek die je hebt op kantoor een Poly Office Base te kopen. Zo zorg jij ervoor dat al je collega’s thuis, op de zaak en onderweg uitstekend klinken.

Wil je meer weten over deze must-have voor kantoren? Neem contact met ons op via telecomhunter.nl.

 

SKU: 218472-01 Poly Voyager Office Base
SKU: 218472-02 Poly Voyager Office Base Microsoft